Μπαρτσελονα Αρμανι - LIVE STREAMING: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση.. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid).

Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση.

Συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι ο Καγουάι Λέοναρντ ...
Συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι ο Καγουάι Λέοναρντ ... from allstarbasket.gr
Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο.

Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση.

Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του!

Επίσημο: Χωρίς φιλάθλους το Final Four της Κολωνίας
Επίσημο: Χωρίς φιλάθλους το Final Four της Κολωνίας from allstarbasket.gr
Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα.

Ο τραυματισμός του καλάθη (video).

Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17.

Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι.

TV: Εννέα αγώνες από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τα ...
TV: Εννέα αγώνες από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τα ... from allstarbasket.gr
Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α.

O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο.

Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι.

«σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό μπαρτσελονα. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι.